KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI

KURUMSAL KİMLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA “YENİ LOGOSUNU “ARIYOR

Kırşehir, Anadolu’daki en eski uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir kenttir. Aynı zamanda döneminin en ünlü ticaret güzergâhı olan İpek Yolu da Kesik Köprü üzerinden Kırşehir’den geçmektedir. Yapılan araştırmalarda, Kırşehir’e bağlı Kaman ilçesinden İpek Yolu’ndan daha da eski, 10.000 yıllık bir ticaret yolunun geçtiği keşfedilmiştir.

Ticari yönden binlerce yıldır etkin olan Kırşehir’de Ticaret ve Sanayi Odası, Milli Mücadele’nin başladığı yıl olan 1914’te kurulmuş, o günden bu yana üyelerine aralıksız hizmet vermektedir.

Kadim Anadolu geleneği Ahilikten beslenen Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, bir yandan da üyelerini çağdaş yönetim ilkeleriyle buluşturmak ve dünya ile entegre etmeyi hedeflemektedir. Genç ve dinamik bir ekiple yola çıkan kurum, üyelerinin günlük sorunlarını çözmek ve onları geleceğe taşımak için tükenmeyen bir enerji ile hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Bu kapsamda Kurumsal Kimlik Çalışmalarımız kapsamında “yeni logomuzu” arıyoruz.

KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI ÖDÜLLÜ LOGO TASARIM YARIŞMASI

TAAHHÜTNAME VE KATILIM FORMU EKTEDİR.

Dosya Ekleri